Aanwezigheidstoernooi van start

Normaal beginnen we met het Aanwezigheidstoernooi ergens in de zomer wanneer de lopende competities, Libre en Bandstoten, bijna geheel afgelopen zijn. Een mooie opvulling van de zomermaanden. Maar omdat er bij het Bandstoten helaas wat weining deelnemers zijn is deze competitie (dubbel gespeeld!) nu al op één wedstrijd na klaar. Derhalve is de start van het A.W. gebeuren vervroegd en zijn er al drie partijen afgewerkt. Binnenkort in te zien op de pagina Libre/A.W. 2022. 

 

Nu eerst een Oranjetompouche en daarna voorbereiden op de Jaarvergadering van donderdag 28 april.

Overwinning in IJmuiden

Team TOR heeft woensdag 20 april 2022 in een uiterst spannende ontmoeting een nipte overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen SeaPort. Na twaalf van de dertien partijen was de stand 92-92. De laatste wedstrijd tussen Rob de Vries (SeaPort) en onze Gerard Polman moest de beslissing brengen. Of beide heren van dit grote belang op de hoogte waren was uit de ontspannen sfeer aan tafel niet op te merken. Maar Gerard flikte het, een 99-102 overwinning voor TOR en de beker voorlopig voor Haarlem. Maar er volgt nog een alles beslissinde tweede ronde in het DSC.

Uitslag

Jaarvergadering

Donderdag 28 april gaan we weer gezellig vergaderen. Aanvang 12.00 uur.

Heeft u zware problemen op uw lever dan kunt u deze als agendapunt inbrengen bij onze secretaris Rien de Groot.

Huldiging winnaar W.W. toernooi

Heden en verleden

Twee leden van ons huidige (anno augustus 2021) tableau vivant hadden ook al een clubverband in 1967. Bij de voetbalclub S.A.C., een combinatie van de verenigingen Spoorwegen en ATO, die later opgingen in DSC '74 (een fusie van SAC en DSB). Later ging DSC '74 met vele andere clubs, o.a. TYBB, op in Olympia.